Pagesa e ndihmës për fëmijë dhe përfitime të tjera shoqërore nesër

Pagesa e ndihmës për fëmijë dhe prindëror, si dhe përfitime të tjera sociale për muajin tetor për Serbinë qendrore dhe territorin e Kosovës, fillon nesër, u konfirmua nga Banka Postare e Kursimeve.

19.11.2020 - 09:00
Pare min

Nesër do të ketë një pagesë dhe një ndihmë për kujdesin dhe ndihmën e një personi tjetër për të njëjtin muaj.

Gjithashtu, do të paguhet kompensim i veçantë financiar dhe ndihmë sociale financiare.

Burimi: KoSSev

Pax logo Logo projekta Nsi logo