Zonat serbe: 12 të sapo infektuar, 64 dolën nga izolimi

Nga një total prej 29 mostrave të testuara në komunitetet serbe në Kosovë dhe Metohi në 24 orët e fundit, 12 janë pozitive për koronavirus, sipas të dhënave të reja nga Shtabi i Krizave i Komunës së Kosovska Mitrovica.

28.03.2021 - 10:00
153563920 255611896118382 565553554387438500 n 1024x576

Janë 767 raste aktive dhe 64 persona dolën nga izolimi.

Pacientët e rinj janë nga Kosovska Mitrovica - 1, Leposavic - 5, Zubin Potok - 4.

Dy raste të reja janë regjistruar në Kosovën qendrore dhe Metohinë: një në Graçanicë dhe një në Prilužje.

Deri më tani, gjithsej 5,370 njerëz me koronavirus pozitiv janë regjistruar në komunitetet serbe në Kosovë, nga 17,635 mostra të testuara.

Prej tyre, 1,761 pacientë janë regjistruar në Kosovska Mitrovica, 912 në Zveçan, 729 në Leposaviq dhe 515 në Zubin Potok.

Një total prej 1,453 njerëz janë sëmurur në Kosovën qendrore që nga fillimi i pandemisë.

Burimi: KoSSev

Pax logo Logo projekta Nsi logo