Në komunitetet serbe, pesë raste të reja të koronavirusit, një pacient vdiq në Shtërpcë

Në 24 orët e mëparshme, pesë raste të reja të koronvirusit u regjistruan në komunitetet serbe në Kosovë dhe tetë pacientë u shëruan, njoftoi Shtabi i Krizave i Komunës së Kosovska Mitrovica. Në 24 orët e fundit, një vdekje u regjistrua si rezultat i koronavirusit, në Shtërpcë.

14.09.2020 - 14:55
8 8

Nuk ka pasur raste të reja në veri të Kosovës në 24 orët e fundit, dhe gjashtë persona janë kuruar.

Në Kosovska Mitrovica, nuk ka pasur raste të reja në 24 orët e fundit, një pacient është shëruar, dhe numri i përgjithshëm i të infektuarve është 289.

157 raste të koronavirusit janë regjistruar në Zveçan, nuk ka pasur raste të reja ditën e fundit dhe tre persona janë kuruar.

Në 24 orët e fundit, nuk ka pasur raste të reja në Leposavic, dhe numri i përgjithshëm i të infektuarve është 178.

Në zonën e Zubin Potokut, u regjistruan 109 raste të kronavirusit, nuk pati raste të reja, ndërsa dy pacientë u shëruan.

255 raste të koronavirusit janë regjistruar në Kosovën qendrore, ndërsa ka pasur pesë raste të reja në 24 orët e fundit.

Një rast i ri u regjistrua në Shtërpcë, katër në Kosovska Kamenica, ndërsa një pacient u shërua në Graçanicë dhe Shtërpce.

Gjithsej 20 pacientë po trajtohen, dhe 44 janë në izolim.

Në KBC në Kosovska Mitrovica, 17 pacientë janë duke u trajtuar, në KBC Dragiša Mišović një, dhe në KC Niš dy pacientë.

Burimi: Kosovo-online

Pax logo Logo projekta Nsi logo