Lajme

Img 6747

PK: Pëllumba të vjedhur në S. Mitrovica, aksident në Leposaviq dhe Zveçan

Policia e Kosovës ka raportuar një ditë të vjedhjes së rëndë në Mitrovicën e Veriut gjatë ditës së kaluar. Nga ana tjetër, dy aksidente trafiku u regjistruan dje - një në Leposavic dhe një në Zvecan, sipas raportit 24-orësh të Partisë Komuniste.

27.01.2021 - 11:00
131908471 3257822047674535 6504124706839169772 o

KomunitetI serb në Kosovë : Dy vdiqën, 25 të sapo infektuar

Në komunitetet serb në Kosovë , dy persona vdiqën gjatë 24 orëve të mëparshme, ndërsa nga gjithsej 86 mostra të testuara, 25 ishin pozitivë për koronavirus, njoftoi Stafi i Krizave i qytetit të Mitrovicës se Veriut.

26.01.2021 - 09:30
142347813 210821814119179 6020206994286315069 n

Zveçan: Pothuajse 200,000 u mblodhën në pazar për trajtimin e Darija dhe Nataša

197,000 dinarë u mblodhën në vetëm gjashtë orë në pazarin e djeshëm humanitar, i cili u mbajt në pllajën përpara zyrës postare në Zveçan.

26.01.2021 - 09:00
140808472 1541450882718485 2334671984765544838 n

Pazar humanitar për Natasha dhe Daria sot në Zveçan

Pazari humanitar për të mbledhur fonde për trajtimin e Darija Antoviov nga Zvečan dhe Nataša Stojanović nga fshati Bosce në Kamenica po organizohet sot në Zvečan në pllajën para zyrës postare, në periudhën nga ora 10 e mëngjesit deri në 4 pasdite.

25.01.2021 - 09:00
Img 6572

Që nga sot, Leposavici dhe Z. Potok mbeten në zonën e gjelbër, Mitrovica e Veriut dhe Zvecan mbeten në të kuqe

Sipas kategorizimit të ri të komunave në Kosovë, varësisht nga rreziku i transmetimit të infeksionit të koronavirusit, dhe pas disa javësh radhazi, dy nga katër komuna në Veri të Kosovës u larguan nga zona e kuqe.

22.01.2021 - 15:40
140920634 746901979570870 7244201629541207651 n

Në vitin 2020, 67 raste të dhunës në familje në veri të Kosovës, më shpesh viktima të grave dhe fëmijëve

Si ta njohim një ngacmues në familje? Dhe çfarë do të thotë dhuna në familje? A është shkalla relativisht e ulët e rasteve të regjistruara të dhunës në familje në veri të Kosovës krahasuar me rajonin fqinj të policisë, apo Prishtinën, një tregues i mirëqenies ekonomike, iluminizmit, më pak banorë në jug të Ibrit, apo një kulturë e mosraportimit dhe madje edhe e mosnjohjes së dhunës në familjet?

22.01.2021 - 11:20
Img 6757

Komunitetet serbe në Kosovë: Pa vdekje, 16 të sëmurë rishtas

Në komunitetet serbe në Kosovë, askush nuk vdiq gjatë 24 orëve të mëparshme, ndërsa nga një total prej 58 mostrave të testuara, 16 ishin pozitivë për koronavirus, njoftoi Shtabi i Krizave i qytetit të Mitrovicës se Veriut.

21.01.2021 - 10:40
Img 6726

Komuniteti serb në Kosovë: Një person nga Shtërpca vdiq, 13 pacientë të rinj

Në komunitetin serb në Kosovë , një person nga Shtërpca vdiq në 24 orët e mëparshme, ndërsa nga gjithsej 80 mostra të testuara, 13 ishin pozitivë për koronavirus, njoftoi Shtabi i Krizave i qytetit të Mitrovicës se Veriut.

19.01.2021 - 10:40
Grad 2

Apel për konsumatorët që të ulin urgjentisht konsumin e energjisë elektrike, rrjeti i mbingarkuar!

Të gjithë konsumatorëve në Veri të Kosovës u kërkohet të zvogëlojnë konsumin e energjisë elektrike në mënyrë që të parandalojnë rënien e sistemit të energjisë, koordinatori i shërbimit të dërgimit në veri, Zoran Obradović, u dërgoi një apel për mbështetjen e qytetarëve punëtorëve të Elektrodistribucija.

17.01.2021 - 19:40
Img 6747

PK: Një person i panjohur dëmtoi tre vetura në Zitkovac, arrestim në Mitrovicë

Policia e Kosovës regjistroi në raportin e saj 24-orësh dy raste në Veri të Kosovës - dëmtim i pronës në komunën e Zveçanit dhe arrestim në Kosovska Mitrovica në lidhje me një rast të mëparshëm të frikësimit.

16.01.2021 - 12:40
Pax logo Logo projekta Nsi logo