Zgjedhjet lokale 2019

Zgjedhjet për kryetar komune 2019

 

Numri i zgjedhësve të regjistruar: 9,294

 

Numri zgjedhësve që kanë votuar në secilin vendvotim: 4,211

 

Numri i zgjedhësve që kanë votuar jashtë vendvotimit (me kusht, VPNV dhe postë): 106

 

Pjesëmarrja në votime: 45,30%

 

Numri i pranuar i fletëvotimeve të vlefshme: 4,060

 

Numri i fletëvotimeve të pavlefshme: 121

 

Numri i fletëvotimeve të zbrazëta: 5

 

KANDIDATI

 

SUBJEKTI POLITIK

 

VOTA

 

PËRQINDJA

AVDI PECI

Lëvizja VETËVENDOSJE!

82

2.0%

ILIR PECI

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - PDK

131

3.2%

VUČINA JANKOVIĆ

SRPSKA LISTA

3.847

94.8%

 

Pax logo Logo projekta Nsi logo