148830774 3271171216316231 5620211823649948417 n
Ka 26 pacientë të rinj në komunitetet serbe në Kosovë dhe Metohi
152387809 772012707059650 1291048514609500216 n 696x392
153286100 2539698469668795 8193055296566420725 n

Për Zveçanin

Komuna e Zveçanit ndodhet në veri të Kosovës dhe Metohisë në Pellgun e Kosovës të lumit Ibër, e cila është e mbyllur nga juglindja nga kupa vullkanike e malit Zveçan, Zveçani i vogël, Sokolica dhe Mali Majdan. Komuna është e rrethuar edhe nga shpatet e Kopaonikut, Mokra Gorës dhe Rogozne. Qendra e komunës - qyteti i Zveçanit ka një pozitë të favorshme tranzitore, sepse ka lidhje me Serbinë qendrore përmes Leposaviçit, një lidhje me Kosovën qendrore përmes Mitrovicës dhe përmes Zubin Potokut me Malin e Zi.

Më gjerësisht
Pax logo Logo projekta Nsi logo