NVO Santa Marija iz Zvečana otvorila je konkurs povodom projekta “Zvecan Young Women Academy”

NVO Santa Marija iz Zvečana objavljuje poziv za sve zainteresovane mlade žene iz Zvečana od 18 – 35 godina, da dostave svoje aplikacije kako bi učestvovale na projektu “Zvecan Young Women Academy”

30.01.2019 - 11:19
Thumbnail img 1926

POZIV

NVO Santa Marija iz Zvečana objavljuje poziv za sve zainteresovane mlade žene iz Zvečana od 18 – 35 godina, da dostave svoje aplikacije kako bi učestvovale na projektu “Zvecan Young Women Academy” koji podrazumeva treninge iz oblasti IT tehnologije, ali i iz oblasti veština komunikacija i međuljudskih odnosa u onlajn svetu.

Na ovim treninzima i radionicama imaćete priliku da od eksperata iz prve ruke naučite kako da rukovodite uređajima (tabletima) i relevantnim programima za rad na internetu. Uz to, naučićete kako da u praksi razvijate svoj privatan biznis onlajn, gradite svoju karijeru uz pomoć interneta i naučite sve neophodne komunikacijske veštine u IT svetu kao i poboljšanje „mekih“ veština.

Poziv za slanje Vaše aplikacije otvoren je od 28. januara do 05. februara 2019. godine. Kandidatkinje koje budu bile odabrane će imati jedinstvenu priliku da pohađaju treninge na kojima će naučiti kako da se služe digitalnim tehnologijama koje su neizostavna stavka u karijeri svake mlade ambiciozne osobe.

Ukoliko želite da ostvarite svoje biznis ideje i snove pomoću IT tehnologija, aplikaciju (https://we.tl/t-iVUjodbdm8) možete da pošaljete na mail: nvosantamarija@gmail.com, požurite, jer vreme polako ističe, a mesta su ograničena.

Lista odabranih kandidatkinja biće objavljena na stranici NVO Santa Marija i na sajtu Opštine Zvečan (http://www.eopstinazvecan.com).

UNMIK podržao je projekat “Zvecan Young Women Academy”, a koji implementira NVO Santa Marija iz Zvečana.

Aplikaciju možete pronaći na linku:

https://zvecan.s3.amazonaws.com/data/attachment_94/APP_Zvecan_academy_Final_Srb.docx

 

Pax logo Logo projekta Nsi logo