Dom zdravlja Zvečan – zdravstvena ustanova sa dugom tradicijom brige o pacijentima

Dom zdravlja Zvečan je ustanova sa dugogodišnjom tradicijom pružanja adekvatne zdravstvene zaštite stanovnicima Zvečana kao i radnicima RHMK “Trepča” . Danas to je savremena ustanova koja se u granicama svojih mugoćnosti trudi da pacijentima obezbedi najstručniju i najbolju zdravstvenu zaštitu.

23.11.2018 - 09:50
Img 3201 620x250

Dom zdravlja Zvečan je ustanova sa dugogodišnjom tradicijom pružanja adekvatne zdravstvene zaštite stanovnicima Zvečana kao i radnicima RHMK “Trepča” .  Danas to je savremena ustanova koja se u granicama  svojih mugoćnosti trudi da pacijentima obezbedi najstručniju i najbolju zdravstvenu zaštitu.

“Dom zdravlja Zvečan ima osam službi, 135 zaposlenih. Imamo i službu za kućnu negu – patronažnu službu što je jako važno, jer ona pruža zdravstvenu negu pacijentima u ruralnim sredinama kojih je u opštini Zvečan mnogo” kaže gostujući u emisiji “Mitrovica na dlanu” Radio Kosovske Mitrovice dr Ivan Vasić VD direktora Doma zdravlja Zvečan i specijalista otorinolaringologije.

On napominje da na teritoriji ove opštine živi oko 17,5 hiljada stanovnika i da Dom zdravlja pokušava da izađe u susret svim pacijentima.

izvor: radio Kosovska Mitrovica

Pax logo Logo projekta Nsi logo